Η πληρωμή των Τελών Κυκλοφορίας για το έτος 2021 παρατείνεται έως τις 26 Φεβρουαρίου 2021 με κοινό δελτίο τύπου των Υπουργείων Οικονομικών και Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων της 7ης/12/2020, ενώ σύμφωνα με τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο, παρατάθηκε επίσης και η προθεσμία για τη θέση των οχημάτων σε εκούσια ακινησία, έως την ίδια ημερομηνία.

Σημαντική σημείωση  αποτελεί το γεγονός ότι όσοι έχουν σκοπό να καταθέσουν τις πινακίδες κυκλοφορίας για το 2021, θα μπορούν να μετακινούν το όχημά τους έως τις 26 Φεβρουαρίου χωρίς να έχουν την υποχρέωση να καταβάλουν τα ετήσια τέλη.

Τονίζεται επίσης ότι δεν θα υπάρξει νέα παράταση στις παραπάνω ημερομηνίες και η εξόφληση των τελών κυκλοφορίας ή η κατάθεση των πινακίδων πρέπει να γίνει έως τις 26 Φεβρουαρίου 2021. Σε διαφορετική περίπτωση η εκπρόθεσμη πληρωμή συνεπάγεται πρόστιμο στο 100% των Τελών Κυκλοφορίας που αναλογούν στο όχημα.

Κατεβάστε τώρα την εφαρμογή του Παρασκευά Φορολογά και αποκτήστε το Premium πακέτο υπηρεσιών με 9,99€ το μήνα.

Κατέβασε τη Νο1 φορολογική εφαρμογή σε Android και iOS.

Συμπλήρωσε την φορολογική σου δήλωση μέσα απο την εφαρμογή μου εύκολα και γρήγορα!

Φορολογική Δήλωση

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.