ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΝΕΑ

Επίδομα Παιδιού – Α21

Η πλατφόρμα του επιδόματος Α21 παραμένει ανοιχτή για μερικές ημέρες ακόμη, δίνοντας την ευκαιρία στους δικαιούχους που δεν έχουν κάνει ακόμη την αίτησή τους για το 2021, να προχωρήσουν σε υποβολή, ενώ στις 9 Δεκεμβρίου θα κλείσει ξανά προσωρινά για την πληρωμή της 6ης και τελευταίας δόσης του έτους.

Δες πώς μπορείς πολύ απλά να υποβάλεις σήμερα την αίτησή σου:

Βήμα 1

Κάνεις είσοδο στη σελίδα του ΟΠΕΚΑ https://www.idika.gr/epidomapaidiou/  και εισέρχεσαι στην αρχική σελίδα της πλατφόρμας, όπου επιλέγεις να συνδεθείς με κωδικούς Taxisnet:

Βήμα 2

Μόλις ολοκληρωθεί η σύνδεση και ανοίξει το παράθυρο της αίτησης επιλέγεις το πεδίο «Δημιουργία Νέας Αίτησης 2021» :Βήμα 3
Αφού μπεις στη σελίδα της νέας αίτησης, ξεκινάς και συμπληρώνεις τα προσωπικά σου στοιχεία όπου απαιτούνται και δεν έχουν ήδη συμπληρωθεί από την πλατφόρμα, καθώς και τις πληροφορίες που σου ζητούνται για τα μέλη της οικογένειάς σου:

Βήμα 4

Όταν ολοκληρώσεις τη συμπλήρωση των στοιχείων, επιλέγεις «Έλεγχος και Αποθήκευση» της αίτησης. Στο σημείο αυτό το πρόγραμμα θα σε ενημερώσει για τυχόν σημεία που δεν έχεις συμπληρώσει σωστά, καθώς και αν απαιτείται να επισυνάψεις κάποιο αποδεικτικό έγγραφο:

Βήμα 5

Εφόσον έχεις διορθώσει τα σημεία που σου έχουν ζητηθεί και δεν εμφανίζεται πλέον κανένα μήνυμα λάθους, μπορείς να προχωρήσεις στην οριστική υποβολή της αίτησής σου.

Αυτό ήταν! Η αίτησή σου έχει ολοκληρωθεί και μπορείς να δεις αμέσως το αποτέλεσμα, αλλά και τα χρήματα που δικαιούσαι.  

Εάν χρειάζεσαι βοήθεια για την αίτησή σου, αγόρασε τώρα το πακέτο Επιδόματος του Παρασκευά Φορολογά εδώ, και θα ολοκληρώσουμε εμείς τη διαδικασία για εσένα!

Κατέβασε τη Νο1 φορολογική εφαρμογή σε Android και iOS.

Συμπλήρωσε την φορολογική σου δήλωση μέσα απο την εφαρμογή μου εύκολα και γρήγορα!

Φορολογική Δήλωση

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.