ΑΝΕΡΓΟΙ Ο ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΓΡΑΦΕΙ

14.800 ευρώ επιδότηση για ίδρυση επιχειρήσεων απο νέους 18 – 29 ετών

εισόδημα-απο-βραχυχρόνια-μίσθωση-Παρασκευάς

Την άμεση επιδότηση με 14.800 ευρώ προβλέπει το νέο πρόγραμμα της ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ) για δημιουργία νέων επιχειρήσεων απο ανέργους 18 εως 29 ετών.

Στόχος του προγράμματος είναι η προώθηση της αυτοαπασχόλησης 3.000 ανέργων ηλικίας 18 έως 29 ετών με έμφαση τις επιχειρήσεις που θα δραστηριοποιηθούν στην ψηφιακή οικονομία.

Η μετάβαση στον ψηφιακό μετασχηματισμό των ελληνικών επιχειρήσεων αποτελεί σήμερα την πρώτη προτεραιότητα σε εθνικό επίπεδο τόσο για τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της χώρας και την πρόοδο της ελληνικής οικονομίας, όσο και για την προσαρμογή στα νέα διεθνή δεδομένα, όπως διαμορφώθηκαν από την πανδημία.

Ενδεικτικά αντικείμενα επιχειρησεων

Υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών (σταθερή – κινητή – διαδικτυακή τηλεφωνία), υπηρεσίες Η/Υ, λογισμικό (συμβουλευτικές υπηρεσίες για εξοπλισμό, συμβουλευτικές υπηρεσίες για λογισμικό, εργασίες σε βάση δεδομένων, συντήρηση και επιδιόρθωση Η/Υ κ.λπ.), παροχή υπηρεσιών μέσω Διαδικτύου, ευρυζωνικές υπηρεσίες, συστήματα αυτοματισμού γραφείου, εφαρμογές τηλεματικής, δορυφορικές υπηρεσίες, ψηφιακή τηλεόραση, παροχή λύσεων ασφαλείας ηλεκτρονικών συστημάτων, κατασκευή εξοπλισμού RFID, διαχείριση ηλεκτρονικών προμηθειών, ηλεκτρονικό εμπόριο, ηλεκτρονικό επιχειρείν, τηλεκπαίδευση, σχεδιασμός ιστοσελίδων, ψηφιακές εκτυπώσεις, ψυχαγωγία με ψηφιακά μέσα.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα της ΔΥΠΑ (Πρώην ΟΑΕΔ) μόλις δημοσιευθεί η προκήρυξη.

Κατέβασε το ΠΦ app για Android ή iOS, ώστε να ενημερωθείς για λύσεις που σε ωφελούν και να πραγματοποιήσεις τις δηλώσεις σου εύκολα και γρήγορα!

Κατέβασε τη Νο1 φορολογική εφαρμογή σε Android και iOS.

Συμπλήρωσε την φορολογική σου δήλωση μέσα απο την εφαρμογή μου εύκολα και γρήγορα!

Φορολογική Δήλωση

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.