Επισκόπηση 3 δημοσιεύσεων - 1 έως 3 (από 3 συνολικά)
 • Συντάκτης
  Δημοσιεύσεις
 • #4126
  Evi Sifoniou
  Συμμετέχων

  Καλημερα σας! Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής:η μητέρα μου είναι εκ διαθήκης κληρονόμος ενός σπιτιού το οποίο απέκτησε μετά το θάνατο των γονιων της και έχει ένα ποσοστό 20%.το υπόλοιπο ποσοστό έχει μοιραστεί στις 5 αδερφές της. Δεν κατοικεί εκεί καθόλου μέσα στο έτος η μητέρα μου.θα πρέπει να το δηλώσει στο Ε1 η όχι;και αν πρέπει να το δηλώσει σε ποιο κωδικό θα χρειαστεί να το βάλει; Ευχαριστώ πολύ!

  #4127
  Paraskevas
  Keymaster

  Στο Ε1 και συγκεκριμένα στον πίνακα 5 δηλώνονται τα ακίνητα που ιδιοχρησιμοποιούνται ως κατοικίες. Σε περίπτωση που δεν ιδιοχρησιμοποιούνται δηλώνονται στο Ε2 ανάλογα με τη χρήση τους (εκμίσθωση ή κενό ή δωρεάν παραχώρηση).

  Εάν χρειάζεσαι κάποια επιπλέον βοήθεια, μπορείς να αγοράσεις κάποιο από τα διαθέσιμα πακέτα https://paraskevasforologas.gr/timokatalogos/ .

  #4128
  Evi Sifoniou
  Συμμετέχων

  Σας ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Επειδή δεν πηγαίνει σχεδόν καθόλου στο συγκεκριμένο ακίνητο μέσα στο έτος αλλά δεν μπορεί να το δηλώσει ούτε σαν κενό,ούτε σαν εκμίσθωση,θα μπορούσαμε να μην το εντάξουμε το συγκεκριμένο ακίνητο καθόλου στη δήλωση;ευχαριστώ πολύ !!!

Επισκόπηση 3 δημοσιεύσεων - 1 έως 3 (από 3 συνολικά)
 • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.