ΝΕΑ Ο ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ

Παρασκευάς Φορολογάς: Ο ψηφιακός λογιστής ανανεώθηκε

Παρασκευάς Φορολογάς

Ο Παρασκευάς Φορολογάς ανανεώθηκε!

Θες να κάνεις τη φορολογική σου δήλωση εύκολα και γρήγορα, χωρίς κανένα άγχος ή φόβο λάθους;

Θέλεις να έχεις τελειώσει με τη διαδικασία σε μόλις 2 λεπτά;

Τότε σου έχουμε τη λύση, τον Παρασκευά Φορολογά, το πρώτο ψηφιακό λογιστήριο στην Ελλάδα!

Ποιος είναι ο Παρασκευάς Φορολογάς

Ο Παρασκευάς Φορολογάς είναι ο πρώτος ψηφιακός λογιστής στην Ελλάδα. Δημιουργήθηκε το 2020 από την KRS, η οποία αποτελεί την κορυφαία λογιστική εταιρεία της Αττικής για το 2023.

Για να μάθεις περισσότερα για τις διακρίσεις της εταιρείας, διάβασε εδώ.

Μέσω της εφαρμογής του Παρασκευά Φορολογά οι χρήστες μπορούν επιπλέον να επιλέξουν το συνδρομητικό πακέτο που τους ταιριάζει ή να αγοράσουν μεμονομένες υπηρεσίες από μια ευρεία γκάμα που προσφέρεται, σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, προσαρμοσμένες πλήρως στις ανάγκες του κοινού στο οποίο απευθύνονται.

Παρασκευάς Φορολογάς

Γιατί να επιλέξεις τον Παρασκευά Φορολογά;

Σου προτείνουμε ανεπιφύλακτα την εφαρμογή του Παρασκευά Φορολογά καθώς χρησιμοποιώντας την, μπορείς να απολαύσεις σε πολύ χαμηλή τιμή:

#1 Ταχύτητα 

Χρησιμοποιώντας το app του Παρασκευά Φορολογά, μπορείς να συμπληρώσεις την δήλωσή εύκολα και γρήγορα από την άνεση του σπιτιού σας, σε λιγότερο από 2 λεπτά!

Αφού συμπληρώσεις τα στοιχεία, η ομάδα του λογιστικού γραφείου της KRS θα ελέγξει την δήλωσή σουπριν την καταθέσει.

#2 Ευκολία στη Χρήση

Η εφαρμογή του Παρασκευά Φορολογά έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι πολύ εύκολη στη χρήση.

Απλά κατεβάζεις την εφαρμογή από το AppStore ή το PlayStore και συμπληρώνεις τις απαραίτητες πληροφορίες για τη φορολογική σας δήλωση απαντώντας σε απλές ερωτήσεις.

#3 Αξιοπιστία & Εμπιστοσύνη 

Η εφαρμογή του Παρασκευά Φορολογά δημιουργήθηκε από το λογιστικό γραφείο της KRS το οποίο βραβεύτηκε ως το καλύτερο στην Αττική για το 2023, ενώ ο Παρασκευάς έχει και δική του άδεια λογιστή!

#4 Εξαιρετική Εξυπηρέτηση 

Η ομάδα του Παρασκευά Φορολογά αποτελείται από έμπειρους λογιστές με πολυετή εμπειρία στη Λογιστική και τη Φορολογία, καθώς ανήκει στην οικογένεια της KRS.

#5 Επικοινωνία

Ο Παρασκευάς Φορολογάς έχει δημιουργήσει πολλαπλά κανάλια επικοινωνίας για να καλύψει τις φορολογικές σας ανάγκες. Μπορείς μάλιστα να επικοινωνήσετε μέσω του chat που προσφέρει η εφαρμογή.

Η επικοινωνία με την ομάδα είναι άμεση, γρήγορα και πάνω από όλα αποτελεσματική.

Paraskevas Forologas

Ο Νέος Παρασκευάς Φορολογάς 

Η εφαρμογή του Παρασκευά Φορολογά έκανε rebranding, αποκτώντας μεγαλύτερη, ταχύτητα, καλύτερες λειτουργίες και παραμένοντας το ίδιο ασφαλής για τον χρήστη όσο ποτέ.

Η ομάδα του Παρασκευά Φορολογά, εργάστηκε προκειμένου να βελτιώσει το app, επιτρέποντας στον χρήστη που το χρησιμοποιεί όχι μόνο να βρίσκεται σε θέση να ολοκληρώνει τις φορολογικές του υποχρεώσεις σε λίγα μόλις λεπτά, αλλά ταυτόχρονα να έχει αυτόματη πρόσβαση σε οποιεσδήποτε φορολογικές πληροφορίες ζητήσει.

Για αυτόν τον λόγο, άλλαξαν και τα πακέτα τα οποία προσφέρει ο Παρασκευάς Φορολογάς, αφού πλέον ο χρήστης λαμβάνει περισσότερες πληροφορίες, και καλύτερη εξυπηρέτηση σε πολύ λιγότερο χρόνο.

Για να μάθεις περισσότερα σχετικά με τα νέα πακέτα, μπορείς να πατήσεις εδώ.

Για να μάθεις περισσότερα για τον Παρασκευά Φορολογά μπορείς να διαβάσεις περισσότερα εδώ, και να κατεβάσετε την εφαρμογή, από το AppStore ή το PlayStore.

Κατέβασε τη Νο1 φορολογική εφαρμογή σε Android και iOS.

Συμπλήρωσε την φορολογική σου δήλωση μέσα απο την εφαρμογή μου εύκολα και γρήγορα!

Φορολογική Δήλωση

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.