ΝΕΑ Ο ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ

Παρασκευάς Φορολογάς: Απαντάμε στις πιο συχνές ερωτήσεις

Παρασκευάς Φορολογάς

Θέλεις να χρησιμοποιήσεις τον Παρασκευά Φορολογά αλλά έχεις ορισμένες απορίες; 

Στο συγκεκριμένο άρθρο θα απαντήσουμε σε μερικές συχνές ερωτήσεις ενώ ταυτόχρονα θα δούμε γιατί αξίζει να εμπιστευτείς την εφαρμογή του Παρασκευά Φορολογά.

Ας ξεκινήσουμε!

Μερικές από τις πιο συχνές ερωτήσεις

Ας απαντήσουμε λοιπόν σε μερικές από τις πιο συχνές ερωτήσεις, για την εφαρμογή του Παρασκευά Φορολογά.

#1 Η εφαρμογή του Παρασκευά Φορολογά μου ζητάει τα στοιχεία μου. Να τα συμπληρώσω;

Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή του Παρασκευά Φορολογά, θα παρατήρησες πως η εφαρμογή ζητάει ορισμένα από τα στοιχεία σου προκειμένου να προχωρήσεις στη συμπλήρωση της φορολογικής σου δήλωσης.

Αν και είναι φυσικό να είσαι προσεκτικός για το που θα δώσεις τα στοιχεία σου, στην περίπτωση του Παρασκευά Φορολογά δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τίποτα απολύτως!

Εξάλλου ο Παρασκευάς Φορολογάς έχει άδεια λογιστή, επομένως μπορείς να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου, χωρίς να ανησυχείς για τίποτα απολύτως! 

Μπορείς να δεις την άδεια λογιστή εδώ.

#2 Γιατί να χρησιμοποιήσω την εφαρμογή αν μπορώ να κάνω τη φορολογική μου δήλωση μόνος;

Μία ακόμα ερώτηση, που ίσως και εσύ έχεις σκεφτεί, είναι γιατί να κάνεις κάποιος τη φορολογική του δήλωση μέσω του Παρασκευά Φορολογά, και όχι μόνος του.

Η απάντηση είναι απλή. Ο Παρασκευάς Φορολογάς, δεν είναι απλά ένα app. Πίσω από την εφαρμογή βρίσκεται η κορυφαία λογιστική εταιρεία, στην Αττική, για το 2023, η KRS

Επιλέγοντας να κάνεις τη φορολογική σου δήλωση μέσα από την εφαρμογή, μπορείς να είσαι σίγουρος πως θα ολοκληρωθεί με επιτυχία, χωρίς κανένα απολύτως άγχος. 

Γιατί να κάνεις τη φορολογική σου δήλωση μόνος όταν μπορείς με ένα πολύ μικρό ποσό να έχεις δίπλα σου τις καλύτερες υπηρεσίες;

#3 Γιατί αυξήθηκε η τιμή των πακέτων εντός της εφαρμογής μετά από το update;

Το πρόσφατο update της εφαρμογής του Παρασκευά Φορολογά, βελτίωσε την εφαρμογή ενώ ταυτόχρονα έκανε τη διαδικασία συμπλήρωσης της φορολογικής σου δήλωσης πιο γρήγορη από ποτέ.

Ταυτόχρονα η νέα μορφή της εφαρμογής, σου επιτρέπει να έχεις στα χέρια σου ένα πλήθος πληροφοριών με το πάτημα ενός κουμπιού. 

Καθώς οι παροχές της εφαρμογής βελτιώθηκαν ριζικά, χρειάστηκε να υπάρξει μία μικρή αύξηση στην τιμή, προκειμένου να συνεχίσουμε να σας παρέχουμε διαρκώς τις καλύτερες υπηρεσίες.

Μπορείς να μάθεις περισσότερα για τις νέες τιμές των πακέτων της εφαρμογής, εδώ.

#4 Γιατί να επιλέξω τον Παρασκευά Φορολογά για να κάνω τη δήλωση μου;

Ο Παρασκευάς Φορολογάς αποτελεί το πρώτο ψηφιακό λογιστήριο στην Ελλάδα. Μέσω της εφαρμογής μπορείς να συμπληρώσεις τη δήλωση σου κυριολεκτικά σε μόλις 2 λεπτά, πιο εύκολα από ποτέ.

Για να μάθεις περισσότερα σχετικά με το γιατί αξίζει να επιλέξεις τον Παρασκευά Φορολογά για να κάνεις τη δήλωση σου, διάβασε εδώ

#5 Που μπορώ να κατεβάσω την εφαρμογή;

Η νέα έκδοση της εφαρμογής του Παρασκευά Φορολογά βρίσκεται πλέον διαθέσιμη για όλους τους χρήστες android και iphone. 

Συγκεκριμένα μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή μέσω Appstore ή μέσω Playstore.

Ποιος είναι ο Παρασκευάς Φορολογάς;

Ο Παρασκευάς Φορολογάς αποτελεί τον πρώτο ψηφιακό λογιστή στην Ελλάδα. Η δημιουργία του έγινε το 2020 από την εταιρεία KRS, η οποία κατέχει τη θέση της κορυφαίας λογιστικής εταιρίας στην Αττική για το έτος 2023.

Για να μάθεις περισσότερα για τις διακρίσεις της εταιρείας, διάβασε εδώ.

Μέσω της εφαρμογής του Παρασκευά Φορολογά, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να επιλέγουν το κατάλληλο συνδρομητικό πακέτο για τις ανάγκες τους ή να αγοράσουν μεμονωμένες υπηρεσίες από την ευρεία ποικιλία που προσφέρεται, σε πολύ χαμηλές τιμές, προσαρμοσμένες ακριβώς στις απαιτήσεις του κοινού που εξυπηρετεί.

Με λίγα λόγια 

Σε αυτό το άρθρο αναφερθήκαμε και απαντήσαμε αναλυτικά σε 5 από τις πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με την εφαρμογή του Παρασκευά Φορολογά.

Εάν θες να μαθαίνεις περισσότερα και επιθυμείς την υποστήριξη του Παρασκευά Φορολογά επικοινώνησε μαζί μας!

Κατέβασε τη Νο1 φορολογική εφαρμογή σε Android και iOS.

Συμπλήρωσε την φορολογική σου δήλωση μέσα απο την εφαρμογή μου εύκολα και γρήγορα!

Φορολογική Δήλωση

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.