ΝΕΑ Ο ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΓΡΑΦΕΙ

Η KRS πραγματοποιεί έρευνα για τη Γυναικεία Επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα!

krs

Η KRS, η πολυβραβευμένη συμβουλευτική εταιρεία της χρονιάς, ξεκινάει τη δική της έρευνα πάνω στην Γυναικεία Eπιχειρηματικότητα καθώς και τις προοπτικές που φέρουν οι νέες επιχειρήσεις στην Ελλάδα. 

Στόχος της έρευνας είναι η καλύτερη κατανόηση του χώρου της γυναικείας επιχειρηματικότητας, αλλά και των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι γυναίκες επιχειρηματίες.  

Μέσω της καλύτερης κατανόησης των ειδικών συνθηκών που επικρατούν, στόχος μας είναι η έμπρακτη υποστήριξη των επιχειρήσεων που διοικούνται από γυναίκες μέσω της συνεχής βελτίωσης των υπηρεσιών μας.  

Άλλωστε το όραμά μας είναι η δημιουργία μιας κοινωνίας επιχειρηματικότητας η οποία θα αναπτύσσει τα μέλη της και θα συνεισφέρει στη δημιουργία των μεγαλύτερων επιχειρήσεων στον κόσμο. 

Η Κουλτούρα της KRS

Η στήριξη της γυναικείας επιχειρηματικότητας δεν αποτελεί μόνο καθήκον, καθώς είναι μέρος της ταυτότητας και της κουλτούρας μας. 

Η KRS αποτελεί την πρώτη εταιρεία που εφάρμοσε το 6ωρο με αμοιβές 8ωρου στην Ελλάδα με επιτυχία.  

Στην KRS πιστεύουμε στην αναγκαιότητα της ισορροπίας ανάμεσα σε εργασία και προσωπική ζωή.  

Για αυτό το λόγο φροντίζουμε ώστε οι εργαζόμενοι μας να έχουν τη δυνατότητα να συνδυάζουν εργασία και προσωπική ζωή, ενώ παράλληλα αποκτούν περισσότερα εφόδια μέσω workshops και σεμιναρίων που βελτιώνουν τις ικανότητες τους εντός και εκτός εταιρείας.  

Παράλληλα, η πλειοψηφία των εργαζομένων μας είναι γυναίκες. Αυτό μας επιτρέπει να έχουμε μία καλή κατανόηση για τα προβλήματα και τις προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι γυναίκες καθημερινά στον εργασιακό χώρο και στον κόσμο των επιχειρήσεων. 

Σχετικά με την KRS

Η KRS Financial, βρίσκεται δίπλα στην γυναικεία επιχειρηματικότητα. Μέσω των υπηρεσιών της αλλά και των ψηφιακών εργαλείων της, KRS Reporting και KRS Invoice, η KRS συμμαχεί με τις γυναίκες που έχουν όραμα, παρέχοντας τους όλα όσα χρειάζονται ώστε να ξεκινήσουν αλλά και να λειτουργήσουν τη δική τους επιχείρηση. 

Κατέβασε τη Νο1 φορολογική εφαρμογή σε Android και iOS.

Συμπλήρωσε την φορολογική σου δήλωση μέσα απο την εφαρμογή μου εύκολα και γρήγορα!

Φορολογική Δήλωση

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.