ΝΕΑ Ο ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ

Φορολογικές Δηλώσεις – 5 λόγοι για να κάνεις φορολογική δήλωση online

Φορολογική Δήλωση Online

Πως θα κάνεις φορολογική δήλωση online;

Θες και εσύ να κάνεις τη φορολογική σου δήλωση εύκολα, μέσα σε πολύ λίγα λεπτά; Τότε αυτό το άρθρο είναι για εσένα. 

Σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε για τις φορολογικές δηλώσεις, για το πως μπορείς να κάνεις τη φορολογική σου δήλωση online, και ταυτόχρονα θα εξετάσουμε τις εξής θεματικές:

  • Online Φορολογική Δήλωση
  • 5 λόγοι για να κάνεις online φορολογική δήλωση
  • Φορολογική Δήλωση Online – Πως θα αποφύγεις τα λάθη
  • Ποιοι πρέπει να κάνουν Φορολογική Δήλωση;

Online Φορολογική Δήλωση

Η περίοδος των φορολογικών δηλώσεων έφτασε, και όλο και περισσότεροι αναζητάμε τρόπους για να τις κάνουμε εύκολα, αφιερώνοντας όσο λιγότερο χρόνο γίνεται.

Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευκολία από το να κάνει κάποιος φορολογική δήλωση online, δηλαδή διαδικτυακά, από την άνεση του σπιτιού του.

Παρόλα αυτά ακόμα και σε αυτή την περίπτωση, η βοήθεια ενός ειδικού είναι απαραίτητη ώστε να μην υπάρχει άγχος και φυσικά προκειμένου να μη γίνει κάποιο λάθος που θα κοστίσει στον φορολογούμενο. 

Στη συνέχεια αυτού του άρθρου θα αναπτύξουμε τους 5 βασικούς λόγους για τους οποίους πρέπει και εσύ φέτος, να κάνεις φορολογική δήλωση διαδικτυακά!

5 λόγοι για να κάνεις online φορολογική δήλωση

Προτού εξετάσουμε αναλυτικά τους 5 λόγους για τους οποίους αξίζει να κάνεις τη φορολογική σου δήλωση online, αξίζει να αναφέρουμε το app που όχι μόνο θα στο επιτρέψει αλλά θα κάνει τη διαδικασία πιο εύκολη από ποτέ, τον Παρασκευά Φορολογά, τον πρώτο ψηφιακό λογιστή της Ελλάδας.

Για να μάθεις περισσότερα για τον Παρασκευά Φορολογά, μπορείς να διαβάσεις εδώ.

Ας συνεχίσουμε λοιπόν εξετάζοντας τους λόγους για τους οποίους αξίζει να κάνεις διαδικτυακά τη φορολογική δήλωση σου, με το app του Παρασκευά!

#1 Ευκολία 

Επιλέγοντας να κάνεις τη φορολογική σου δήλωση μέσω εφαρμογής μπορείς κυριολεκτικά να ολοκληρώσεις τη διαδικασία από την άνεση του σπιτιού σου χωρίς κανένα άγχος.

#2 Ταχύτητα

Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή του Παρασκευά Φορολογά, μπορείς να συμπληρώσεις την online φορολογική δήλωση μέσα σε μόλις 2 λεπτά. Δύσκολα θα βρεις κάτι πιο γρήγορο από αυτό!

#3 Επικοινωνία 

Πολλές φορές συνδυάζουμε το online με κάτι αναξιόπιστο. Είναι γεγονός πως πολλοί άνθρωποι προτιμούν την επικοινωνία με τον λογιστή τους. Ποιος είπε όμως πως δεν μπορείς να τα έχεις και τα δύο; 

Ναι πολύ καλά διάβασες! Μπορείς να απολαμβάνεις την άνεση μίας online φορολογικής δήλωσης σε συνδυασμό με την επικοινωνία με έναν έμπειρο λογιστή της ομάδας του Παρασκευά, επιλέγοντας ένα από τα πακέτα.

Για να μάθεις περισσότερα σχετικά με τα οικονομικά πακέτα της εφαρμογής, μπορείς να διαβάσεις εδώ.

#4 Εξαιρετικές Υπηρεσίες

Η εταιρεία της KRS, η οποία βρίσκεται πίσω από τον Παρασκευά Φορολογά, έχει αναδειχθεί ως το κορυφαίο λογιστικό γραφείο σε ολόκληρη την Αττική, κερδίζοντας 11 βραβεία.

Επιλέγοντας να κάνεις online τη φορολογική σου δήλωση, μέσω της εφαρμογής του Παρασκευά, θα μπορείς να αξιοποιήσεις την εμπειρία ολόκληρης της εταιρείας, ώστε να κάνεις τη δήλωση σου πιο εύκολα από ποτέ.

Μπορείς να μάθεις περισσότερα για τις διακρίσεις της εταιρείας, εδώ.

#5 Εμπιστοσύνη 

Ίσως ένας από τους βασικότερους λόγους είναι αυτός της εμπιστοσύνης. 

Στην περίπτωση που αναρωτιέσαι για το αν μπορείς να εμπιστευτείς την εφαρμογή, κάνοντας διαδικτυακά τη φορολογική σου δήλωση, τότε η απάντηση είναι σίγουρα ναι.

Εξάλλου, ο Παρασκευάς Φορολογάς έχει άδεια λογιστή, την οποία μπορείς να βρεις και εσύ, πατώντας εδώ.

Παρασκευάς Φορολογάς

Φορολογική Δήλωση Online – Πως θα αποφύγεις τα λάθη

Πολλές φορές, όπως είναι λογικό, ένας φορολογούμενος μπορεί να κάνει λάθη κατά τη συμπλήρωση της φορολογικής δήλωσης του.

Αυτό πολλές φορές μπορεί να αγχώσει πολλούς από εμάς και να μας αποτρέψει να κάνουμε φορολογική δήλωση online παρά τα θετικά της. 

Αν σε αγχώνει και εσένα η περίπτωση λάθους, μην ανησυχείς καθόλου. Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή του Παρασκευά Φορολογά, θα είσαι σε θέση να συμπληρώσεις τη φορολογική δήλωση σου μέσα από λίγες πολύ απλές ερωτήσεις.

 Επιπλέον οι έμπειροι λογιστές που βρίσκονται πίσω από την εφαρμογή θα ελέγξουν τη δήλωση, χωρίς να χρειαστεί να ανησυχήσεις για τίποτα απολύτως.

Αν θες να διαβάσεις σχετικά με κοινά λάθη που κάνουμε στις φορολογικέ δηλώσεις, αλλά και το πως θα τα αποφύγεις, πάτα εδώ.

Ποιοι πρέπει να κάνουν Φορολογική Δήλωση;

Στην Ελλάδα, όλα τα άτομα που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους θεωρούνται υπόχρεα να υποβάλουν φορολογική δήλωση, καθώς αναγνωρίζονται ως φορολογητέοι πολίτες.

Ωστόσο, υπάρχουν περιπτώσεις όπου η υποβολή ξεχωριστής φορολογικής δήλωσης δεν είναι απαραίτητη.

Για παράδειγμα, οι σύζυγοι μπορούν να υποβάλλουν μια κοινή δήλωση, ενώ τα εξαρτώμενα παιδιά μπορούν να περιληφθούν στη δήλωση των γονιών τους, εφόσον ανταποκρίνονται σε συγκεκριμένες προϋποθέσεις (π.χ. να είναι κάτω των 25 ετών και να είναι φοιτητές).

Με λίγα λόγια 

Αναφερθήκαμε σε 5 βασικούς λόγους για τους οποίους αξίζει και εσύ να κάνεις φέτος online φορολογική δήλωση.

Επίσης είδαμε αναλυτικά το πως μπορεί να σε βοηθήσει η εφαρμογή του Παρασκευά Φορολογά, ενώ αναφερθήκαμε και σε χρήσιμες πληροφορίες για τις φορολογικές δηλώσεις.

Εσύ ακόμα να κάνεις τη φορολογική σου δήλωση; Δοκίμασε να την συμπληρώσεις κατεβάζοντας την εφαρμογή του Παρασκευά μέσω Appstore ή μέσω Playstore.

Εάν θες να μαθαίνεις περισσότερα και επιθυμείς την υποστήριξη του Παρασκευά Φορολογά επικοινώνησε μαζί μας!

Κατέβασε τη Νο1 φορολογική εφαρμογή σε Android και iOS.

Συμπλήρωσε την φορολογική σου δήλωση μέσα απο την εφαρμογή μου εύκολα και γρήγορα!

Φορολογική Δήλωση

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.