ΝΕΑ Ο ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ

Πόσο εύκολα μπορώ να κάνω φορολογική δήλωση μόνος μου;

Φορολογική Δήλωση

Πρέπει να κάνεις και εσύ φορολογική δήλωση; Σκέφτεσαι να την κάνεις εντελώς μόνος σου; 

Σε αυτό το άρθρο απαντάμε στον πόσο εύκολα μπορεί να κάνει κάποιος τη φορολογική δήλωση μόνος του στην Ελλάδα, αλλά και τις εναλλακτικές που έχει.

  • Συγκεκριμένα θα ασχοληθούμε με τις εξής θεματικές:
  • Πόσο εύκολα μπορώ να κάνω φορολογική δήλωση;
  • Γιατί να κάνω την Φορολογική Δήλωση μου μέσω Εφαρμογής;
  • Τα πλεονεκτήματα της εφαρμογής

Πόσο εύκολα μπορώ να κάνω φορολογική δήλωση;

Αυτό το ερώτημα σίγουρα έχει περάσει από το μυαλό πολλών φορολογούμενων. Στην Ελλάδα η αλήθεια είναι πως το φορολογικό πλαίσιο είναι αρκετά περίπλοκο, γεγονός που δημιουργεί αρκετά ερωτήματα αλλά και πιθανότητα σφαλμάτων κατά τη συμπλήρωση της φορολογικής μας δήλωσης.

Μάλιστα, σύμφωνα με την τεχνητή νοημοσύνη, η βαθμίδα δυσκολίας συμπλήρωσης της φορολογικής δήλωσης στην Ελλάδα ξεπερνάει τα 8/10. 

Αυτό από μόνο του υποδηλώνει πως το να κάνει κάποιος εντελώς μόνος του την φορολογική του δήλωση, εμπεριέχει ρίσκο και πιθανή ταλαιπωρία. 

Πως θα ρίξεις όμως αυτόν τον βαθμό δυσκολίας χωρίς να χρειαστεί να καταφύγεις σε ένα «παραδοσιακό» λογιστικό γραφείο;

Μα φυσικά μέσω εφαρμογής. Ναι σωστά διάβασες, πλέον έχεις τη δυνατότητα να κάνεις τη φορολογική σου δήλωση μέσω app σε ελάχιστο χρόνο και σε πολύ μικρό κόστος.

Γιατί να κάνω την Φορολογική Δήλωση μου μέσω Εφαρμογής;

Αν θέλεις να κάνεις τη διαδικασία συμπλήρωσης της φορολογικής σου δήλωσης πιο εύκολη αλλά και πιο γρήγορη από ποτέ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις την εφαρμογή του Παρασκευά Φορολογά.

Μέσω του app έχεις τη δυνατότητα να συμπληρώσεις τη φορολογική σου δήλωση σε λιγότερο από 2 λεπτά, από το κινητό σου, χωρίς να χρειαστεί να αγχωθείς για τίποτα απολύτως.

Σύμφωνα με την τεχνητή νοημοσύνη, χρησιμοποιώντας τον Παρασκευά, η δυσκολία πέφτει από 8/10 σε μόλις 2/10!

Συμπλήρωσε την φορολογική σου δήλωση μέσα απο την εφαρμογή μου εύκολα και γρήγορα!

Τα πλεονεκτήματα της εφαρμογής

Επιλέγοντας την εφαρμογή του Παρασκευά, απολαμβάνεις μία πληθώρα πλεονεκτημάτων. Ας δούμε μερικά από αυτά πιο αναλυτικά. Συγκεκριμένα:

#1 Άνεση

Η υποβολή της φορολογικής σου δήλωσης μέσω εφαρμογής σου επιτρέπει να διεκπεραιώσεις τη διαδικασία από την άνεση του σπιτιού σου, χωρίς το παραμικρό άγχος.

#2 Εξυπηρέτηση στη Στιγμή

Με την εφαρμογή του Παρασκευά Φορολογά, η συμπλήρωση της online φορολογικής δήλωσης γίνεται μέσα σε μόλις 2 λεπτά. Πιθανότατα δεν θα βρεις κάτι ταχύτερο!

#3 Διαδικτυακή Επικοινωνία

Πολλοί συχνά ανησυχούν για την αξιοπιστία του διαδικτύου. Αρκετοί προτιμούν την προσωπική επαφή με τον λογιστή τους. Αλλά ποιος είπε ότι δεν μπορείς να έχεις και τα δύο;

Σωστά κατάλαβες! Μπορείς να επωφεληθείς από την άνεση μιας online φορολογικής δήλωσης και ταυτόχρονα να έχεις επικοινωνία με έναν έμπειρο λογιστή της ομάδας του Παρασκευά, επιλέγοντας ένα από τα διαθέσιμα πακέτα.

#4 Υψηλής Ποιότητας Υπηρεσίες

Η εταιρεία KRS, που βρίσκεται πίσω από τον Παρασκευά Φορολογά, έχει διακριθεί ως το πρώτο λογιστικό γραφείο στην Αττική, λαμβάνοντας 11 βραβεία.

Επιλέγοντας να υποβάλεις τη φορολογική σου δήλωση online μέσω της εφαρμογής του Παρασκευά, μπορείς να επωφεληθείς από την πλούσια εμπειρία της εταιρείας, για να διευκολύνεις τη διαδικασία όσο το δυνατόν περισσότερο.

Μάθε περισσότερα για τις διακρίσεις της εταιρείας, εδώ.

#5 Αξιοπιστία

Ίσως ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους να είναι αυτός της αξιοπιστίας.

Εάν αμφιβάλλεις για το αν μπορείς να εμπιστευτείς μια εφαρμογή για την online υποβολή της φορολογικής σου δήλωσης, η απάντηση είναι απόλυτα καταφατική.

Εξάλλου ο Παρασκευάς Φορολογάς έχει άδεια λογιστή!

Αν θες να μάθεις περισσότερα σχετικά με τα πακέτα που προσφέρει το app, μπορείς να διαβάσεις εδώ.

Με λίγα λόγια

Αναφερθήκαμε στο πόσο εύκολα μπορεί κάποιος να κάνει φορολογική δήλωση. Επίσης είδαμε τον πιο γρήγορο και εύκολο τρόπο να συμπληρώσεις τη φορολογική σου δήλωση, την εφαρμογή του Παρασκευά Φορολογά.

Εάν θες να μαθαίνεις περισσότερα και επιθυμείς την υποστήριξη του Παρασκευά Φορολογά επικοινώνησε μαζί μας!

Κατέβασε τη Νο1 φορολογική εφαρμογή σε Android και iOS.

Συμπλήρωσε την φορολογική σου δήλωση μέσα απο την εφαρμογή μου εύκολα και γρήγορα!

Φορολογική Δήλωση

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.