ΝΕΑ Ο ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ

Πως θα κάνεις Φορολογική Δήλωση από το κινητό σου

φορολογική δήλωση από το κινητό σου

Γνώριζες πως μπορείς να κάνεις φορολογική δήλωση από το κινητό σου, ολοκληρώνοντας τη διαδικασία σε μόλις λίγα λεπτά;

Στο σημερινό άρθρο θα δούμε μαζί τον τρόπο με τον οποίο μπορείς να κάνεις φορολογική δήλωση online, μέσα από το κινητό σου, αλλά και τα πλεονεκτήματα που έχει.

Συγκεκριμένα σε αυτό το άρθρο θα αναφερθούμε στις εξής θεματικές:

  • Φορολογική Δήλωση 2023
  • Φορολογική δήλωση μέσω κινητού – Γιατί αξίζει να το δοκιμάσεις
  • Γιατί να κάνω Φορολογική Δήλωση μέσω APP;
  • Φορολογική δήλωση μέσω κινητού – Μειώνοντας τα λάθη

Φορολογική Δήλωση 2023

Η διαδικασία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων για το 2023 έχει ήδη εισέλθει σε εξέλιξη και περίπου το 30% των φορολογουμένων έχουν ήδη υποβάλει τις δηλώσεις τους, αυτό δύο μήνες πριν την λήξη της καθορισμένης προθεσμίας.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ΑΑΔΕ, φαίνεται ότι το 70% των φορολογουμένων που έχουν ήδη υποβάλει τις δηλώσεις τους δεν θα χρειαστεί να καταβάλουν επιπλέον φορολογικές εισφορές. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα εκκαθαριστικά που εκδόθηκαν έχουν είτε μηδενικό υπόλοιπο, είτε πιστωτικό.

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα σχετικά με το τι ισχύει για την επιστροφή χρημάτων, μπορείς να διαβάσεις εδώ.

Φορολογική Δήλωση μέσω κινητού - Γιατί αξίζει να το δοκιμάσεις

Η φορολογική δήλωση δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη, καθώς μέσω της εφαρμογής του Παρασκευά Φορολογά, μπορείς να έχεις συγκεντρωμένες όσες πληροφορίες χρειάζεσαι σχετικά με τη φορολογική σου δήλωση, στην οθόνη του κινητού σου.

Επιπλέον το να κάνεις φορολογική δήλωση από το κινητό σου σου επιτρέπει να ολοκληρώσεις τη διαδικασία πολύ πιο εύκολα και με πολύ λιγότερο άγχος. 

Παράλληλα αυτό σημαίνει πως μπορείς να ολοκληρώσεις τη διαδικασία συμπλήρωσης της φορολογικής σου δήλωσης από οπουδήποτε, ακόμη και από την άνεση του σπιτιού σου, χωρίς να αναγκάζεσαι να επισκέπτεσαι το γραφείο κάποιου λογιστή.

Πως μπορείς όμως να τα κάνεις όλα αυτά; 

Τη λύση στο πρόβλημα δίνει η εφαρμογή του Παρασκευά Φορολογά, του πρώτου ψηφιακού λογιστηρίου στην Ελλάδα, η οποία μάλιστα, πρόσφατα ανανεώθηκε.

Συμπλήρωσε την φορολογική σου δήλωση μέσα απο την εφαρμογή μου εύκολα και γρήγορα!

Γιατί να κάνω Φορολογική Δήλωση μέσω app;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους αξίζει να κάνεις φορολογική δήλωση μέσω app. 

Ειδικά στην περίπτωση που κάνεις τη φορολογική σου δήλωση για πρώτη φορά, η συγκεκριμένη εφαρμογή μπορεί να απλοποιήσει εξαιρετικά τη διαδικασία, κάνοντας την όχι μόνο γρήγορη αλλά και ευχάριστη!

Ας δούμε όμως 3 από αυτούς! Συγκεκριμένα:

#1 Εξοικονόμηση Χρόνου

Το εξειδικευμένο app του Παρασκευά Φορολογά σου επιτρέπει να ολοκληρώσεις την φορολογική σου δήλωση σε διάστημα μόλις 2 λεπτών.

Ναι ακριβώς! Απλά πρέπει να διαθέσεις 2 λεπτά στην εφαρμογή. Σκέψου τον χρόνο που θα κερδίσεις χρησιμοποιώντας την εφαρμογή.

#2 Μείωση Του Άγχους

Είναι προφανές πως μια εφαρμογή αφιερωμένη στις φορολογικές δηλώσεις μπορεί να μειώσει το άγχος σου. Το app του Παρασκευά σου επιτρέπει να διαχειρίζεσαι ο,τιδήποτε χρειάζεσαι, απλά πατώντας ένα κουμπί.

#3  Χαμηλό κόστος

Οι εξαιρετικές υπηρεσίες του Παρασκευά διατίθενται σε εξίσου πολύ καλές τιμές. Μάθε περισσότερα για τα πακέτα του Παρασκευά Φορολογά, εδώ.

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα σχετικά με τους λόγους για τους οποίους αξίζει να κάνετε φορολογική δήλωση μέσω του app του Παρασκευά Φορολογά, διάβασε εδώ.

Φορολογική Δήλωση μέσω κινητού - Μειώνοντας τα λάθη

Είναι γεγονός πως οι φορολογικές δηλώσεις είναι από μόνες τους αρκετά περίπλοκες. 

Επιπλέον το άγχος της προθεσμίας δεν κάνει σε καμία περίπτωση τα πράγματα πιο εύκολα, ακόμα και όταν υπάρχει κάποια παράταση.

Αν θες να μάθεις περισσότερα για μερικά από τα κοινά λάθη που κάνει κανείς κατά τη διάρκεια συμπλήρωσης της φορολογικής του δήλωσης, μπορείς να διαβάσεις εδώ.

Με λίγα λόγια

Αναφερθήκαμε στις φορολογικές δηλώσεις 2023 και τον λόγο για τον οποίο αξίζει να κάνεις φορολογική δήλωση από το κινητό σου.

Επίσης ανακαλύψαμε περισσότερα σχετικά με την εφαρμογή του πρώτου ψηφιακού λογιστή στην Ελλάδα, του Παρασκευά Φορολογά.

Εάν θες να μαθαίνεις περισσότερα και επιθυμείς την υποστήριξη του Παρασκευά Φορολογά επικοινώνησε μαζί μας!

Κατέβασε τη Νο1 φορολογική εφαρμογή σε Android και iOS.

Συμπλήρωσε την φορολογική σου δήλωση μέσα απο την εφαρμογή μου εύκολα και γρήγορα!

Φορολογική Δήλωση

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.